top of page
Zorgverlening geeft steun en liefde aan

MET EN ZONDER DOKTERSVOORSCHRIFT

Thuisverpleging Katia Pytka weet: geen enkele zorg en geen enkele patiënt is dezelfde. Daarom stemmen wij onze verpleging aan huis volledig op de persoonlijke noden van iedere patiënt af, met een professionele zorg ondersteund door een jarenlange ervaring, maar ook met hart en ziel.

 

Bent u slecht te been, hebt u hulp nodig na een operatie, kan u assistentie bij inspuitingen gebruiken of hebt u nood aan andere hygiënische of verpleegkundige zorg, maar wilt u het liefst zolang of zoveel mogelijk thuis kunnen blijven, in uw vertrouwde omgeving? Dan is Thuisverpleging Katia Pytka uw helpende hand. Jong en oud kan op onze thuiszorg rekenen, zowel ouderen als volwassenen en kinderen.

Verpleging die een senior vrouw uitlegt
Icoon
logo.png

COMPLEET ZORGAANBOD MET RESPECT VOOR UW SITUATIE

ONZE DIENSTEN

BASISZORGEN ZONDER DOKTERSVOORSCHRIFT

Thuisverpleging Katia Pytka in Oudsbergen staat 24/7 voor u klaar om u te helpen bij hygiënische zorg, zoals aankleden, baden of douchen, mondzorg of scheren of gespecialiseerde verzorging zoals het vervangen van incontinentiemateriaal. Deze zorgen kunnen wij zonder doktersvoorschrift verlenen.

SPECIFIEKE ZORG MET DOKTERSVOORSCHRIFT

Ook voor specifieke verpleegkundige zorgen kunt u bij ons terecht. We beschikken over de nodige expertise voor grondige wondverzorging, helpen u graag bij het toedienen van medicatie en het plaatsen van injecties. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in compressietherapie en het aanbrengen van blaassondages. We voeren ook een volledige controle van parameters uit en staan in voor specifieke behandelingen. Om bij te blijven en onze patiënten steeds te omringen met de beste zorg, volgen we regelmatig cursussen en bijscholingen.

Waarbij kunnen we u bijvoorbeeld van dienst zijn: chemokuur afkoppelen, poortkatheter spoelen, infuustherapie, aanbrengen van oogdruppels na een operatie en stomazorg. 

Bij de specifieke zorg hoort ook palliatieve zorg, waarbij we onze patiënten bijstaan in hun laatste levensfase. 

Verpleegkundige bezoekt vrouw met chirur
Icoon

ID EN PRIVACY

We volgen alle voorschriften nauwgezet en vragen u daarom om het privacydocument in te vullen. Bij elk bezoek verzoeken we u ook om uw identiteitskaart klaar te leggen. Die scannen we elke keer in om zo de facturatie voor onze diensten correct te kunnen doorgeven.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer weten over onze thuisverplegingsdiensten? Neem dan zeker contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen en vertrekken daarvoor vanuit uw concrete zorgvraag.

CONTACTEER ONS

bottom of page