top of page
Zorgverlening geeft steun en liefde aan

PASSIE VOOR MENSEN

Thuisverpleging Katia Pytka in Oudsbergen bestaat uit twee gemotiveerde thuisverpleegkundigen. Katia staat 24/7 paraat voor iedere patiënt en delen hun passie voor een professionele verzorging van mensen.

Ons-team.jpg
Icoon
logo.png

ONS GEMOTIVEERDE TEAM THUISVERPLEEGKUNDIGEN

Verpleegkundige bezoekt vrouw met chirur
Ons team
Icoon

KATIA

Aandacht en tijd besteden aan de mens achter de patiënt.

Katia Pytka groeide op in Gruitrode, maar woont al vele jaren in Wijshagen. Sinds 2015 werkt ze in woonzorgcentrum Ter Meeuwen, maar werd al tijdens haar opleiding verpleegkunde gebeten door de microbe voor thuisverpleging. Katia maakt er een erezaak van om te bouwen aan een echte vertrouwensrelatie met de mens achter de patiënt. Naast haar zorgtaken maakt ze dan ook voldoende tijd en wil ze oprecht aanwezig zijn voor iedere patiënt. Ze haalt ook bijzonder veel voldoening uit het verzorgen van mensen in hun vertrouwde thuisomgeving. Daarbij is wat humor nooit ver weg.

GEMOTIVEERD TEAM VOOR UW VERZORGING

Katia en Lene gaan er elke dag keihard tegenaan om alle patiënten de beste thuiszorg te garanderen. Daarbij gaan ze geen uitdaging uit de weg en staat hun liefde voor mensen en zorg centraal. U kunt bij Thuisverpleging Katia Pytka dan ook terecht voor een veelheid aan zorgtaken. Van basiszorg zoals wassen, aankleden en dagelijkse hygiëne tot gespecialiseerde zorg zoals wondzorg, palliatieve zorg of inspuitingen: beide thuisverpleegkundigen staan garant voor een volledige verzorging met hart en ziel.

BENT U BENIEUWD HOE KATIA EN LENE U KUNNEN HELPEN IN UW DAGELIJKS LEVEN?

Neem dan snel contact op met Thuisverpleging Katia Pytka.

CONTACTEER ONS

bottom of page